Hekon

Hekon is een solide familiebedrijf met een ervaring van meer dan 25 jaar. Door de continuïteit in de geleverde kwaliteit zijn we uitgegroeid tot dé producent van kunststof bevestigingsmaterialen voor de installatietechniek.

In onze platte organisatie zijn wij dagelijks bezig om onze klanten naar volle tevredenheid te beleveren.
Met ons volledig geautomatiseerde productieproces, staan wij garant voor de beste producten. Ons machinepark is er op ingericht om constant de laatste ontwikkelingen in de gebruikte materialen en processen toe te kunnen passen. Dankzij dit high tech productieproces rollen er op jaarbasis vele miljoenen clips en klemmen van de band.

Door onze korte lijnen in communicatie en lange ervaring met deze producten, bent u verzekerd van een snel en vakkundig advies. Onze producten zijn voorzien van verschillende keurmerken waaronder KEMA-KEUR. Al deze producten zijn voorradig, zodat een snelle levering gegarandeerd is. Tevens kunnen wij verpakkingen aanpassen aan klantspecifieke wensen en eisen.
HEKON produceert ook talrijke andere kunststof producten voor verschillende branches. Omdat wij ook zijn gespecialiseerd in maatwerk, denken wij graag met u mee om de beste oplossing voor uw product of project te ontwikkelen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Cradle to cradle

Hekon is een solide familiebedrijf dat haar bestaansrecht al meer dan 25 jaar heeft bewezen. Door de continuïteit in de geleverde kwaliteit zijn we uitgegroeid tot dé producent van kunststof bevestigingsmaterialen voor de installatietechniek. Ook in de zonwering-, rolluik- en fietsindustrie spelen wij een rol van betekenis.

Wij bewaken onze goede reputatie door continu aandacht te geven aan onze producten en het productieproces. Dit volledig geautomatiseerde proces is afgestemd op de laatste technische ontwikkelingen en geïnspireerd op het cradle-to-cradle principe: door hergebruik van het basismateriaal produceren wij zonder enig restafval.

Producten